fredag 1. mai 2015

Marsjseminar


Helgen 25.-26.mars hadde vi Marsjseminar for hele korpset. Nok en årlig aktivitet hvor vi leier inn en profesjonell instruktør fra www.marsjering.no Vi leier et sted hvor vi kan overnatte og skape gode relasjoner og god sosial stemning blant medlemmer og ledere.
I år reiste vi til Andebu, en bygd ikke langt unna.

Avreise for hovedkorpset var lørdag kl. 09.00 og med en gang vi kom fram var det «inneøvelse» hvor vi terpet på marsjene og gjorde klar marsj-rekkefølgen. Kl. 14 kom resten av korpset, aspiranter og drillere. Da ble det trening med instruktør på vendinger, opp i rett, ut i hvil osv.… (Best å følge med, for det vanker «straffe-pushups» for de som sluntrer unna :)På Andebu ungdomsskole hvor vi var innkvartert i år, er det også svømmehall tilknyttet. Denne fikk vi brukt en times tid før det var profesjonelt trylleshow med duer og kaniner!
På våre seminarer og overnattingsturer må som nevnt alle musikantene hjelpe til! Matlaging, dekking av bord, rydding og oppvask må musikanter og drillere ta seg av. Dette er alle innstilt på, og lederne slipper å ta disse jobbene i tillegg til alt det andre.
Overnattingen gjelder for de fra 4.klasse og oppover. Resten blir hentet og brakt opp igjen på søndag formiddag. Etter mat blir det alltid tid for spill, enten kortspill eller brettspill. Noen spilte også bordtennis, eller bare pratet sammen.
Søndag var alle klare for marsjering ute kl. 10.00. Alex, vår instruktør ble med og instruerte mens vi gikk i nærområdet. To lange økter hvor vi fikk spilt masse og fikk god trening. En ting som var flott i Andebu var at folk var ute og klappet, ropte og viftet med flagg mens vi gikk forbi. De har dessverre ikke eget korps i Andebu, så det er populært med gjestekorps i bygda.

Nok en travel, men flott helg med korpset, og vi er klare for mai og marsjsesongen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar