lørdag 2. mai 2015

1. Mai

Endelig er mai her, og vi får vise frem alt vi har øvd på den siste måneden! Buksene er presset, instrumentene er pusset, og nå er marsjsesongen igang. I går hadde vi våre første spilleoppdrag, og også en sosial aktivitet som har blitt tradisjon på 1. mai. 

Dagen begynte kl 09.15, med oppmøte på Fagerheim Skole. Vi marsjerte opp til bautaen på Nykirke kl 10.00, og spilte ved minnesmarkeringen for de som falt i krigen. Der ble det spilt et par marsjer, og "Ja Vi Elsker". Da vi hadde marsjert tilbake, sto noen av foreldrene klare med pølsefrokost/lunsj. 

Så dro vi videre til Horten, og Brårudåsen sykehjem. Der spilte vi som vi gjør hvert år, og publikum så veldig fornøyde ut! Det er litt kronglete å komme seg opp på platået der vi spiller på sykehjemmet, derfor "strekker" vi ut korpset, og marsjerer på en lang linje opp på platået. Da vi var ferdige å spille der, marsjerte vi ned til byen, og dro på gratiskino hele gjengen. Her marsjerte vi også på en rekke, inn i kinosalen og la fra oss instrumenter og hatter, og stilte oss i kø i kiosken. Da var det endel måpende ansikter å skue! Korpset spanderte en brus på hver, og en popcorn på deling to og to. Filmen vi så het Big Hero 6, og innfridde til forventningene! 
Rett etter at filmen var ferdig, startet toget i byen, og vi stilte opp i kinosalen, og marsjerte rett ut på torget. Spillingen i toget ble like vellykket som resten av dagen, og vi er veldig fornøyde med innsatsen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar