mandag 23. mars 2015

Disco og badeland!

Enda en helg fylt med korps! 

Fredag 20. mars arrangerte FFSK disco for barneskolene vi henter medlemmene våre fra. Dette er noe vi pleier å gjøre 2 ganger i året, for å gi barneskoleelevene på Fagerheim skole og Falkensten montessoriskole en mulighet til å få delta på en kveld med dans og morro. Denne kvelden hadde vi også planlagt noe ekstra gøy...

Med litt kul musikk greier ungene helt fint å aktivisere seg selv med hopping og spretting, dansing og løping, men det at vi setter igang konkurranser som stolleken, danseleken og limbo er veldig populært! Vi har alltid en liten kiosk med pølser, godteri og brus der det er ganske greie priser. Disse discoen handler jo om at så mange som mulig skal ha muligheten til å komme å ha en kul kveld, så inngang koster heller ikke så mye - ikke mer enn 20kr 

Korpset vårt stiller alltid med et par medlemmer og voksne som kan hjelpe til, men denne gangen stillte vi med hele 8 medlemmer, et stykk styremedlem på tuba, og flere korpsforeldre! Medlemmene våre stilte ikke bare med godt humør og en musikkbasert overaskelse, men alle sammen var også å se i KYLLINGKOSTYMER! Disse har vært i bruk 1 gang før - i Stavanger i 2008 der vi ble norgesmestere i kostymetog, og nå fikk vi endelig brukt dem igjen!! Vi spilte Thriller for alle de ivrige ungene på dansegulvet, som syntes det var EKSTRA gøy på disco når noen gjorde noe nytt stunt. De klappa og dansa til vi var ferdige, og vi som spilte var veldig fornøyde med egen innsats og ungenes respons. Kanskje det kan bli noe ekstra show neste gang også..?
Lørdag 21. mars var det tid for å dra til badeland i Langesund. Her hadde alle det gøy sammen på tross av alder, slik bare korpsfolk kan! Små og store koste seg i vannet, både ute og inne  Sklia var også stadig i bruk, og når det var satt igang bølger i ett av bassengene samla flere av oss seg der. 

Matpause med pizza og brus, skravling og tulling er en like viktig del av turen, og også denne biten var på plass! Både korpsmussikkanter, drillere og voksne gikk smilende på bussen når det var tid for å dra hjem, så da kan jeg vel si at turen var vellykka. 
Nå gleder vi oss til neste korpsarrangement, som er påskekonserten vår, torsdag 26. mars Takk for to fine og morsomme dager!!

Hilsen Pernille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar