søndag 25. januar 2015

Skitur 24. januar

Selv om musikk og samspill er viktig for oss, er det like viktig at vi også gjør andre ting sammen. Snø og vinter gir oss en fin mulighet til å gjøre nettopp det. På ganske kort varsel dro de som hadde tid og mulighet ut på tur i Nykirkes skoger. Vi tok med oss ved og fyrstikker til å lage bål, pølser til å grille og varm kakao og godteri for kos og energi.
Det var mildvær, og natten i forveien hadde det kommet litt regn. Løypa var derfor ganske tung å bevege seg i, så vi tok oss god tid og gikk sakte de første kilometerne. Når vi var ca. halvveis, trampet vi ned litt snø utenfor løypa og prøvde å tenne bål. Dette gikk relativt dårlig, men noen fikk litt lunk i pølsene likevel. Her ble vi sittende lenge, mens vi hilste pent på alle skiløperne og familiene som gikk forbi oss.



Den siste delen av turen har mange bratte nedoverbakker, så det ble en del føling med snøen. Dette tok de fleste fint, og hjalp hverandre opp og frem. Turen var bra, og vi håper på at snøen holder seg litt til, så vi kan gå flere turer!


Hilsen skigåerne i FFSK

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar